Tiden

Tiden! Vad hände med tiden? På lördag är det dags. Då smäller det. Massor är klart. Men vi står fortfarande med en del frågetecken kring plan b pga väder. Det löser sig säkert, men nerverna sitter på utsidan nu. Nyss va det flera månader och veckor kvar. Nu räknar vi några futtiga dagar sen står vi där! 

Det betyder tur med regn eller snö i brudkronan. Nu ska jag inte ha någon brudkrona, men lite tur kan vi ju ändå glädjas åt. Så låt det regna, så länge jag slipper stormen/blåsten som utlovades så är jag tacksam. Regn kan jag leva med. 

Igår spikade vi bordsplacering och gick igenom den för hundrafemtioelfte gången. Men det blev bra. Jag tror alla kommer få en trevlig stund. Nu släpper vi den helt. Inga fler ändringar.

I lördags blev jag iväglurad på en "myshippa". Min kära sambo, bror och svägerska hade kokat ihop och jag blev fullkomligt grundlurad. Men så glad! Jag fick en heldag med min svägerska fylld med tjejsnack, shopping och god mat. Alldeles perfekt och glädjen och tacksamheten från denna dag kommer jag leva på länge! Underbart avbrott mitt i bröllopsstressen. Dessutom hittade vi både örhängen och smink till bröllopet. Perfekt! Skor och handväska lyckades jag visst få med mig hem också.

(null)

(null)

(null)

Talis Qualis

Under namnet Talis Qualis (som är latin och betyder ”jag är sådan jag är”) kommer jag att skriva kring mitt och min blivande mans bröllop. Från förlovning fram till den stora dagen. Allt från teman, kläder, färger, hår, mat, tankar, funderingar, ja allt som ingår. Du som vill följa, läsa och kommentera är varmt välkommen att göra detta. Jag kan behöva en och annan att bolla idéer med under resans gång. Välkommen!

RSS 2.0