Mat

Igår kom vi troligen fram till för- och delvis huvudrätt. Åtminstone så är förrätten provlagad och spikad medan huvudrätten ska filas på och efterrätt har jag inte en tanke till alls. Nu återstår det bara att bestämma sig för upplägget. Vi klurar på om vi ska laga maten själva eller överlåta detta till någon annan och isåfall vem? Vi har ju relativt höga krav på maten och sambon vill gärna ha kontroll, samtidigt är det ju en dag då jag vill släppa allt och bara få saker serverat. 

Lite bestäms det ju också baserat på gästlistan. Blir vi för många vill jag att någon annan ansvarar för mat och servering. Blir vi få så kan det va mysigt att göra det tillsammans. Hur som, för- och efterrätt ordnar sig, där känner jag att vi har koll. Men vad äter vi till efterrätt? Varken jag eller sambon är speciellt förtjusts i massa sliskigt och någon tårta blir det inte. Vill ha en fräsch men god efterrätt som är lätt att göra elegant. 

Gästlistan ska ses över ett par extra varv, det har både tillkommit och fallit bort sedan vi knåpade på den sist. Tänker mig att vi skickar inbjudan först i början på nästa år så det är ju inte bråttom att spika den, samtidigt så vill jag ju med mitt kontrollbehov ha allt klart i detalj typ helst igår... 278 dagar kvar och fas två närmar sig!

Talis Qualis

Under namnet Talis Qualis (som är latin och betyder ”jag är sådan jag är”) kommer jag att skriva kring mitt och min blivande mans bröllop. Från förlovning fram till den stora dagen. Allt från teman, kläder, färger, hår, mat, tankar, funderingar, ja allt som ingår. Du som vill följa, läsa och kommentera är varmt välkommen att göra detta. Jag kan behöva en och annan att bolla idéer med under resans gång. Välkommen!

RSS 2.0