400

I eftermiddag är det "bara" 400dagar kvar till vår stora dag. Men innan det är dags ska vi hinna med en himla massa saker. Närmast på tur ska vi avverka en hel helg med kalas! På lördag ska barnen ha ett gemensamt fem- och sjuårskalas. Det blir 10-ungar och jag vet inte alls vad jag ska roa dom med utöver fika. Jag hoppas att de kan roa sig på egen hand, men vi får väl se. Kanske måste jag styra upp nån lek. Hej och hå. Vi får se vart det landar. Jag har iallafall förberett goodiebags, köpt hem ballonger, papptallrikar (med rosa flamingos på), muggar, servetter, girlanger och sugrör. Tårtorna är planerade på ett ungefär och nu återstår välkomstskylt och fikabrödet. Jag börjar dock inse att jag varken kommer hinna eller orka baka allt själv som planerat så i år får jag fuska till de med köpekakor. Men det ska väl gå tänker jag. 

Jag måste för övrigt lägga på ett rejält kål om jag ska komma i min finklänning till syrrans bröllop i augusti. Det är mitt delmål inför vår stora dag (att komma i min tilltänkta klänning till syrrans bröllop). Därefter ska jag ner nått kilo till och sen lyckas hålla de till nästa sommar (eller resten av livet kanske). Men just nu har jag levt lite mycket på det goda så vikten har stått still och jag befarar att jag i augusti får köpa en ny finklänning. Det är allt annat än motiverande att gå ut och motionera och träna när det är stekhett ute. Kosthållningen blir ju också lite si och sådär. Oregelbundet och lite "vad som" eftersom aptiten i värmen inte heller är på topp. Min tanke är dock att från måndag köra trappmaskin varje dag och en raskare promenad. Sedan (i morgon) börja cykla med barnen till och från dagis och skola. Det blir några kilometer om dagen iallafall. Men sen måste jag få ordning på maten. Hur jag löser det återstår att se.

Talis Qualis

Under namnet Talis Qualis (som är latin och betyder ”jag är sådan jag är”) kommer jag att skriva kring mitt och min blivande mans bröllop. Från förlovning fram till den stora dagen. Allt från teman, kläder, färger, hår, mat, tankar, funderingar, ja allt som ingår. Du som vill följa, läsa och kommentera är varmt välkommen att göra detta. Jag kan behöva en och annan att bolla idéer med under resans gång. Välkommen!

RSS 2.0