Tomtar och mys

Adventpyntet är på plats och det börjar så smått infinna sig en härlig mys-julkänsla hemma. Även om advent, lucia, jul och nyår ligger i focus en månad nu och bröllopsplaneringen får en paus så är det inte hundra procent paus. I dagarna hoppas jag att inbjudningarna trillar ner i brevlådan och då återstår det att skriva alla adresser på kuverten. Det lär ju ta en stund. Sen ska jag prova klänningen med skorna för att se om den behöver sys upp eller om jag klarar mig. 

Mitt i allt julpyssel ska jag försöka pyssla lite mer till dukning och dekorering också. Det ska till fler ljuslyktor och det ska knåpas ihop en och annan skylt, bland annat till parkeringen. Ramen till bordsplaceringen är målad och klar men skall dekoreras och piffas. Så lite smått och gott har jag att göra. 

Talis Qualis

Under namnet Talis Qualis (som är latin och betyder ”jag är sådan jag är”) kommer jag att skriva kring mitt och min blivande mans bröllop. Från förlovning fram till den stora dagen. Allt från teman, kläder, färger, hår, mat, tankar, funderingar, ja allt som ingår. Du som vill följa, läsa och kommentera är varmt välkommen att göra detta. Jag kan behöva en och annan att bolla idéer med under resans gång. Välkommen!

RSS 2.0