Helgbestyr

I helgen har vi fått bokningen av lokalen bekräftad och vi (jag) har knåpat lite på en lång lista av frågor runt detaljerna där. Frågor kring dekoration, tider, bordsplacering, musik, dryck osv. Förhoppningen är att få ner så många frågor och funderingar som möjligt under veckan så att vi sen kan kontakta dom igen för lite svar (och därefter kunna planera vidare). Men helgen bjöd också på en middag hos min storebror och hans tjej i min gamla hemstad. Så himla trevligt och efterlängtat!
 
Efter gick vi på en supermysig konsert med kärlekstema och såg Sonja Aldén och Andreas Weise. Liten och intim spelning värd varenda krona. Så bra och de bjöd på massor av musikalisk inspiration till bröllopet. Dessutom mysigt att komma iväg bara vi två och göra någonting tillsammans utanför vardagsbestyr, barn, bröllopsplanering och stress. Det är balsam för både relationen och själen. Underbart! 

Dessutom har det väckts ett litet frö. Från att vi har pratat om en kort, enkel och avskalad vigselakt så har vi båda blivit sugna på att lägga in ett inslag av musik. Det hade vart så fint att hitta en solist som kan spela gitarr och sjunga en eller två låtar. Vi hade velat klämma in åtminstone "vår" låt och kanske nått mer. Men hur hittar vi en solist i Göteborg och måste det kosta skjortan? Det tåls att ta reda på! 

Idag går auktionen på ringen ut, så håll tummarna att priset inte skenar iväg nu på slutet. Än så länge leder jag auktionen och priset ligger inom budget och jag hoppas det förblir så. Bara några timmar kvar nu! Jag blir nästan nervös. 

Talis Qualis

Under namnet Talis Qualis (som är latin och betyder ”jag är sådan jag är”) kommer jag att skriva kring mitt och min blivande mans bröllop. Från förlovning fram till den stora dagen. Allt från teman, kläder, färger, hår, mat, tankar, funderingar, ja allt som ingår. Du som vill följa, läsa och kommentera är varmt välkommen att göra detta. Jag kan behöva en och annan att bolla idéer med under resans gång. Välkommen!

RSS 2.0